ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΧΑΡΤΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Daty: 
21/03/2018
Miejsce: 
Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
Miasto: 
Αθήνα
Kraj: 
Greece
Organizator: 
Ομάδα της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας (ERSCharter Team)

Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην Ημερίδα της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας (ERSC) στις 21 Μαρτίου και ώρα 09:00 – 12:00 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγου). Οι ομιλητές θα προσδιορίσουν τα βασικά ζητήματα οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα, θα μάθετε τι είναι η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, γιατί πρέπει και πως μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν, ενώ θα παρουσιαστούν παραδείγματα συγκεκριμένων μελών αποτελώντας έτσι μια εξαιρετική ευκαιρία να συζητηθούν οι τρόποι βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από τον τύπο του οργανισμού στον οποίο ανήκετε.

Η τρέχουσα φάση της Χάρτας διεξάγεται από το 2016-2019 και η Ημερίδα αποτελεί μέρος μιας σειράς εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα 28 κράτη μέλη και επικεντρώνονται στην παροχή βοήθειας προς τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν δεσμεύσεις για την οδική ασφάλεια και να αναλάβουν δράση προβάλλοντας και συζητώντας συγκεκριμένα παραδείγματα και πρακτικές από όλη την Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, υπό την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα της κοινωνίας των πολιτών για την οδική ασφάλεια. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 3.500 δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς έχουν δεσμευτεί να προάγουν τις αρχές της χάρτας και πραγματοποιούν δράσεις και πρωτοβουλίες οδικής ασφάλειας που απευθύνονται στα μέλη τους, στους υπαλλήλους τους και στην ευρύτερη κοινωνία των πολιτών. Σκοπός της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας πλέον είναι να ενθαρρύνει, να ενδυναμώσει και να διευρύνει αυτή την κοινότητα με βασικό όραμα τη μείωση του αριθμού των θανάτων από τροχαία ατυχήματα. Μαζί διαδραματίζουμε σημαντικό ρόλο στην πανευρωπαϊκή προσπάθεια να κάνουμε τους δρόμους μας ασφαλέστερους.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς  όλους τους ενδιαφερόμενους . Θα είναι χαρά μας να σας έχουμε κοντά μας γιατί «Μαζί είμαστε η Οδική Ασφάλεια»

Παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα  του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών

Συνεργάτες της Ευρωπαϊκής χάρτας Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα:
Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Dokumenty do pobrania: 

Dane kontaktowe

Dołącz do nas!

Zmień rzeczywistość

DOŁĄCZ DO TYSIĘCY EUROPEJSKICH ORGANIZACJI, STOWARZYSZEŃ, PRZEDSIĘBIORSTW I POMÓŻ RATOWAĆ ŻYCIE.

Razem tworzymy bezpieczną przestrzeń na drodze.

Upcoming Events

17 Maj 2016 - 17 Maj 2026
Ricardo Alemán
Spain
23 Listopad 2017 - 23 Listopad 2018
DISFRIMUR
Spain
27 Wrzesień 2017 - 27 Wrzesień 2018
Rivekids
Spain
01 Styczeń 2015 - 31 Grudzień 2018
Coordination sécurité routière d'Ille-et-Vilaine
France
#laroutesepartage #sécuritéroutière
charter_latest_update: 22/05/2018 | charter_top